Egy építkezés hosszú története

Álmodtunk egy házat

Így kezdődött...

2016. december 17. - tryxus

Valamikor az esküvőnk környékén vettünk egy lakást (2006), úgy 50m2. Nappali + 2 fél szoba. Úgy terveztük, hogy 1 gyermekkel gyönyörű kis fészek lesz ez. Azonban kettőt szerettünk volna, és kertes házat. Akkoriban kezdtünk el dolgozni, úgyhogy mindez csak álom volt.

Egy nap az egyik közeli településen telekhirdetésekre bukkantunk. Kimentünk a helyszínre és az egyik telek nagyon megtetszett, mondhatni beleszerettünk.Épp belterületbe vonás alatt állt a terület, így még egész jó áron meg lehetett venni őket. Szerencsére ki tudtuk fizetni a szívünknek legkedvesebbet. Így történt, hogy 2008-ban telektulajdonosok lettünk. Ugyan még csak belterületi telek, minden közmű nélkül, de akkor is a miénk!!! Sokszor kijártunk, mert gyönyörű a kilátás és.. nos.. álmodoztunk, hogy milyen szép lesz majd itt a mi kis családunk. :)

Persze mi mindent elterveztünk, de az életünk másképp alakult. :) 2011-ben ikreink születtek. Nagyon boldogok voltunk! Aztán 2012-ben megszületett a harmadik gyermekünk. Boldogság a köbön!! :) Viszont ennyit arról, hogy max 2 gyerekkel leszünk 50m2-en :D De nem gond, összehúzzuk magunkat ;)

A közművek kialakítása is megérne egy külön blogot. 2010-ben jött létre a közműtársulás és idén (2016-ban) lettek meg az alapközművek: víz, szennyvíz, csapadékelvezetés, villany, út, közvilágítás. Pedig a társulásban aktívan résztvettünk, hogy minél hamarabb építkezhessünk.

A közműtársulás megalakulásától kezdve elindult a kockásfüzetbe rajzolás. Eleinte 2 gyerekszobával, aztán persze gyorsan váltottunk a 3 gyerekszobás verzióra :D

Így kezdődött a mi kertesházunk :) Kövess minket végig az úton, mert kalandos lesz, az biztos! Reméljük sok hasznos tapasztalattal tudunk nektek segíteni, hogy megkönnyítsük kicsit a dolgotokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kerteshazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9112054211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása